Gastenboek

chantal

Beste Lianne, ten eerste wat een mooie site, geeft goed weer wat jij doet. En dat kan ik weten want zonder jou had ik geen werk gehad. Je hebt mij ondersteuning, zelfvertrouwen en mogelijkheden gegeven. En daar ben ik je heel dankbaar voor. Dus bij deze bedankt Lianne en succes met alles.

Gerry Leenders

Jou kennende en je website bekijkende proef ik gewoon het enthousiasme waar jij mee werkt. Vrolijkheid voorop maar wel naar een resultaat werkend. Dit is Lianne puur sang zoals ik je heb leren kennen in een korte tijd.

Annita van den Ouden, JANS Office Support

Lianne, wat is je website ontzettend mooi geworden, hier mag je met recht trots op zijn! Heel persoonlijk en vooral heel duidelijk. En wat zijn je foto\'s leuk!

Rob van Wel

Beste Lianne, een erg mooie persoonlijke site geworden waarin ik vind dat je goed in het voetlicht wordt gezet en terecht, ook ik vind je een erg prettige collega binnen VWSC en hoop dat wij nog jaren mogen samenwerken.

Minouche den Doelder , Den Doelder Recruitment BV

Dag Lianne , gefeliciteerd met je mooie internetsite ! Ook voor het komende jaar veel succes met o.a. het geven van training en het herplaatsen van kandidaten.

Pagina
1 2 3 4

Bericht toevoegen

Naam
Bericht
Vul veiligheidscode in