Gastenboek

Wim Erkelens

Ziet er strak uit Lianne. Gefeliciteerd met je nieuwe \'uithangbord\'

Leon Aarden

Ik heb Lianne leren kennen als een sociale en lieve vrouw met humor. Ze is zeer verbindend ingesteld; ze ziet heel snel connecties tussen mensen en brengt hierdoor mensen ook daadwerkelijk bij elkaar. Daarnaast gaat ze helemaal op in haar werk; ze begeleidt mensen, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, op een heel professionele manier. Ze gaat serieus met deze zaken om en gaat er helemaal voor. Al met al een prachtig mens. Ik kan haar van harte aanbevelen aan een ieder, die van haar diensten gebruik wilt maken.

Susan van der Beek

Mooie, frisse website Lianne! Ik kijk ernaar uit je in 2013 persoonlijk en zakelijk beter te leren kennen.

Jean Paul Mahu

Lianne is een meegaand iemand, ook voor Stichting Reyntje staat ze gelijk klaar, zowel met een spijker truc als met het lid worden van de Club van Honderd om ons financieel te steunen.Tevens blijft ze meedenken en rondkijken of ze ons op verschillende wijze kan helpen, nogmaals onze dank hiervoor.
Jean Paul Mahu namens Stichting Reyntje..

Erik Wardenier, eigenaar EWA  Erik Wardenier Advies

Lianne is een gedreven ondernemer met een open en eerlijke persoonlijkheid. Ze is prestatiegericht waarbij ze de grenzen van alle belanghebbenden bewaakt. Voor Lianne  is een gemaakte afspraak heilig. In haar handelen streeft ze naar perfectie zonder in onbelangrijke details te verzanden. Wanneer Lianne een doel voor ogen heeft, doet ze alles binnen haar mogelijkheden om deze te verwezenlijken.

Pagina
1 2 3 4

Bericht toevoegen

Naam
Bericht
Vul veiligheidscode in