Gastenboek

Lodewijk Versteeg, eigenaar FIS employment

Ik heb Lianne leren kennen als energieke, betrouwbare en vasthoudende vrouw. Ze weet wat ze wil en zal alles (in de goede zin van het woord) in het werk stellen om haar doel te bereiken. Door goed door te vragen heeft ze ook de gave om juiste analyses van de aangeboden problematiek te maken. En verder is zij ook een aardig en innemend persoon, met warme aandacht voor de medemens.

Ellen van Troost , eigenaar/onafhankelijk adviseur Moveo Training & Advies

Ik heb meegewerkt aan een training die Lianne heeft verzorgd voor haar kandidaten. De bijeenkomst was goed georganiseerd. Ik heb Lianne ervaren als een betrokken en ervaren coach. Ik vind dat alle mensen in Zeeuws-Vlaanderen met een afstand tot de arbeidsmarkt door Lianne begeleid zouden moeten worden.

Marco van Dorst, eigenaar/onafhankelijk adviseur Moveo Training & Advies

Lianne de Vos ken ik via BNI de Vliegende Hollander. Zij valt op door haar enthousiaste en directe aanpak. Lianne werkt er hard aan om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zelfvertrouwen (terug) te geven om te werken aan hun eigen re-integratie. Dat doet zij op een frisse manier, waarbij zij op een zeer effectieve manier gebruik maakt van het BNI-netwerk. Moveo helpt haar graag bij het vinden van nieuwe wegen naar werkgevers en zet haar netwerk graag voor Lianne en haar klanten in. Omgekeerd stelt Lianne haar netwerk actief open voor onze vragen en dit werkt perfect. Samenwerken met Lianne is een feest. Een gouden tante met het hart op de goede plek.

Jac van der Hooft, Adjunct directeur RDBM architecten & adviseurs

Ik heb Lianne leren kennen als actief lid in het  chapter "de Vliegende Hollander" van BNI. In die tijd gaf Lianne training aan een aantal hoger opgeleide mensen, die moeite hadden om terug te komen op de arbeidsmarkt. Ten behoeve van die training heeft Lianne aangetoond 'out of the box' te kunnen denken. Ze heeft niet alleen gebruik gemaakt van de geëigende methoden voor de training, maar ook minder maar zeer efficiënte trainingsmethoden gehanteerd. Eén daarvan was, dat zij mij als gastspreker vroeg om aan te geven op welke wijze je  professionele en particuliere netwerken kan verbinden. Het eindresultaat van de training was, dat de cursisten op mij een behoorlijk zelfverzekerde indruk achterlieten en dat ze al gedurende de training op zoek waren gegaan naar netwerkmogelijkheden.

Rinze Savenije, eigenaar SVA Groep

Ik heb Lianne leren kennen als een zeer gedreven vrouw waarmee je afspraken kunt maken. Afspraak is bij haar afspraak. Haar spontaniteit en enthousiasme werken aanstekelijk. Ik heb haar ervaren als zeer betrouwbaar en loyaal. Door haar eigen (levens)ervaring zijn mensen, die haar klant worden, in goede handen

Pagina
1 2 3 4

Bericht toevoegen

Naam
Bericht
Vul veiligheidscode in