Gastenboek

Koos Luijk, eigenaar Buro Windkracht

Ik heb Lianne leren kennen als een open minded zelfstandig ondernemer die oprecht interesse toont voor de ander. Dat typeert tegelijkertijd waarom ze succesvol is in het coachen van werkzoekenden. Ook de begeleiding van ondernemers in het vervullen van vacatures gaan haar zeer goed af. Ze heeft veel kennis van de markt en een groot netwerk.

Lianne heeft ons al meerdere malen succesvol in contact gebracht met ondernemers die behoefte hadden aan communicatie-advies en de praktische uitwerking van een marketingplan in bijvoorbeeld training en internetdiensten. Wederkerig bevelen wij de diensten van Lianne van harte aan.

Rik de Lavaletta, eigenaar RL-ID

In Lianne de Vos zijn de kwaliteiten empathie, intuïtie en zakelijke analyse op een dusdanige wijze verenigd, dat elke partij die met haar van doen heeft, een enorme meerwaarde kan halen uit de samenwerking.

Ik ken Lianne al jaren en heb ervaren dat zij voor een ieder, op open wijze een goede gesprekspartner en coach is. Zij zorgt er in korte tijd voor dat de medewerkers die ik aan haar toevertrouw grote stappen maken.

Ik beveel haar van harte aan als coach!

Wim Erkelens, Manager Werkgeversdiensten UWV Werkbedrijf

Ik heb als vestigingsmanager UWV samengewerkt met Lianne. Zij vervulde de functie van Jobhunter. Ik heb haar leren kennen als een zeer bevlogen medewerkster, die zeer betrokken is bij haar klanten. Dit combineerde zij met een hoge mate van resultaatgerichtheid en creativiteit. Het specifieke in haar aanpak is gelegen in het feit dat deze gericht is op motiveren en stimuleren van haar klanten om weer aan de slag te gaan.
Dit resulteerde in prima resultaten en tevreden klanten (werkzoekenden en werkgevers).
Buiten dit heb ik Lianne leren kennen als een prettig mens

Cor Hogervorst, Senior Consultant Asset Management & Maintenance at Tebodin The Hague

Working with Lianne has always been a pleasure. As a hard working colleague she took many initiatives to improve the cooperation within -and the results of the department.

Petra van Adrichem

Ik, alleenstaande moeder van 3 kinderen met een handicap wilde heel graag uit de bijstand. Daar kreeg ik de kans voor nadat de Gemeente de ontzettend gedreven, en zeer kundige Lianne gevraagd had om een training te geven, om moeders zoals ik aan een baan te helpen.
Nou en dat blijft bij Lianne niet alleen het helpen aan een baan.Tijdens de training, maar zeker ook na de training met persoonlijke begeleiding leerde Lianne mij dat ik het waard ben om mee te draaien in de maatschapij, dat ik met mijn mogelijkheden heel wat kan bereiken. Ze leerde mij dat als ik rechts wil, de mogelijkheden links niet moet vergeten.Dat je soms met een omweg je doel kan bereiken.
Door haar enorm brede kennis op de arbeidsmarkt,groot sociale netwerk, en haar sterke wil om tot een oplossing te komen, is het een vrouw waarop je kunt bouwen.
Als ik een bedrijf of gemeente was, zou ik Lianne zeker laten komen, ze is het dubbel en dwars waard.
Personeel, en personen zonder werk worden zeker sterker met de begeleiding van Lianne.
 

Pagina
1 2 3 4

Bericht toevoegen

Naam
Bericht
Vul veiligheidscode in