Re-integratie

Goed geworteld de maatschappij (weer) tegemoet kunnen treden.

 

De (personal) coaching die Sense@vice biedt aan kandidaten kan heel uiteenlopend zijn. 

 

Tijdens de coaching gaan we samen het traject in, ik houd de kandidaat  de spiegel voor. Spiegelen helpt je om verder te gaan, steeds een beetje meer zodat je uiteindelijk stevig geworteld staat in de maatschappij.

 

Coaching kan bestaan uit het helpen bij het vinden van een gezond dagritme en gezonde levenswijze. Maar coaching kan ook zijn, de kandidaat ondersteunen bij het invullen en wegwijs maken in de documentatie en procedures die komen kijken bij o.a. WW, WIA en WWB en Wajong, deze laatste twee vallen inmiddels onder de participatiewet. Dit is afhankelijk van waaruit de kandidaat ondersteund moet worden, waar staat hij of zij in het proces, wat wordt er verwacht, wat zijn de mogelijkheden enz. 

 

Mensen zijn geen machines, we zijn niet universeel. We hebben te maken met leeftijd, gezondheid, gezinssamenstelling, karakter. Maar ook, wat is de reden dat de kandidaat geen deel meer kan uitmaken van het arbeidsproces. Dit zijn pas enkele factoren waar ik rekening mee houd wanneer ik kandidaten ga coachen.

 

Het uitvoeren van re-integratietrajecten voor het UWV doe ik in samenwerking met Geense Personeelsdiensten. Geense Personeelsdiensten is in het bezit van het Blik op Werk keurmerk. Dit keurmerk is noodzakelijk voor het mogen uitvoeren van re-integratietrajecten voor het UWV. Voor meer informatie over Geense Personeelsdiensten verwijs ik u graag naar: http://www.geense.nl/

 

"Lianne is een gedreven ondernemer met een open en eerlijke persoonlijkheid. Ze is prestatiegericht waarbij ze de grenzen van alle belanghebbenden bewaakt. Voor Lianne is een gemaakte afspraak heilig. In haar handelen streeft ze naar perfectie zonder in onbelangrijke details te verzanden. Wanneer Lianne een doel voor ogen heeft, doet ze alles binnen haar mogelijkheden om deze te verwezenlijken."

 

Erik Wardenier | EWA Erik Wardenier Advies


 

Anderen vertellen…

Ik heb Lianne leren kennen als energieke, betrouwbare en vasthoudende vrouw. Ze weet wat ze wil en zal alles (in de goede zin van het woord) in het werk stellen om haar doel te bereiken. Door goed door te vragen heeft ze ook de gave om juiste analyses van de aangeboden problematiek te maken. En verder is zij ook een aardig en innemend persoon, met warme aandacht voor de medemens.

Lodewijk Versteeg, eigenaar FIS employment

In Lianne de Vos zijn de kwaliteiten empathie, intuïtie en zakelijke analyse op een dusdanige wijze verenigd, dat elke partij die met haar van doen heeft, een enorme meerwaarde kan halen uit de samenwerking.

Ik ken Lianne al jaren en heb ervaren dat zij voor een ieder, op open wijze een goede gesprekspartner en coach is. Zij zorgt er in korte tijd voor dat de medewerkers die ik aan haar toevertrouw grote stappen maken.

Ik beveel haar van harte aan als coach!

Rik de Lavaletta, eigenaar RL-ID

Lianne werkt als freelancer sinds 2012 voor VWSC.
Niet alleen wij als VWSC zijn blij met haar maar de klanten ook!
Lianne is een zeer bevlogen, betrokken en energiek persoon. Ze is serieus in haar werk en is zeer creatief in haar manier van denken. Niet snel is haar iets te dol en ze weet van alles weer iets passends te maken. Lianne, blij om samen met je te mogen werken!
 

Imilde Kuehn-Gaspar, VWSC Zeeland